Pengeslave sagsøger sin domina

Pengeslave sagsøger sin domina

image title: 
Foto: olegdudko/123rf.com
Alex Abrams er 68 år og fra Florida, USA. Han har gennem fire år været dominaen Goddess Judes pengeslave.
 
Men nu lægger han sag an mod sin tidligere hersker, grundet anklager om, at hun angiveligt har drænet hans konti for mere end 500.000 dollars, samt overtaget hans hus til en værdi af 100.000 dollars.
 
Ifølge sagsanlægget var Goddess Jude, som specialiserer sig i pisk, spanking, bondage og tortur af brystvorter og penis, klar over, at Alex Abrams er dement, og at han lider af både angst og ADHD.
 
Hun var nemlig med, da Abrams var til møde med hans psykoterapeut og neuropsykolog. Men alligevel blev hun ved med at kræve, at Abrams skulle overføre penge til hendes konto.
 
LÆS OGSÅ: Tragisk historie viste sig at være løgn
 
De mødte hinanden for fire år siden, hvor Goddess Jude fik adgang til Abrams konti, og til gengæld ydede seksuelle tjenester. Hun truede med straf, hvis ikke han fulgte hendes økonomiske ordrer.
 
Men nu vil Abrams have sine penge tilbage, og anklager derfor Jude for blandt andet tyveri samt misbrug og udnyttelse af en ældre person.
 
Goddess Judes advokat udtaler til xbiz.com:
 
“Retssystemet burde ikke blive brugt som hævnværktøj af ekskærester. Vores klient kendte ikke til den påståede demens og han blev aldrig erklæret for mentalt inhabil.”
 
Hvad er din holdning til sagen? Har Alex Abrams en sag?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: