Penis på 4 centimeter er da ok

Penis på 4 centimeter er da ok

image title: 
Foto: Pixabay
31-årige Phillip er den type, som kvinderne vender sig om efter på gaden. Han er muskuløs og har store, solide hænder. Men kvinderne får sig lidt af en overraskelse, når Phillip smider bukserne.
 
Hans penis er nemlig kun fire centimeter i slap tilstand, og syv centimeter i erigeret tilstand.
 
Da Phillip kom i puberteten forventede han, at han ville vokse mellem benene, ligesom alle de andre drenge. Men det skete ikke.
 
“Når jeg gik i bad med de andre drenge, kunne jeg jo godt se, jeg så anderledes ud. Så jeg blev nødt til at være diskret, så der ikke var nogen, der kiggede,” fortæller han til MSN.
 
LÆS OGSÅ: Fifty Shades of Gorilla
 
“Jeg holdt mig lidt i ro, og var der noget med en pige, så var min holdning, at vi lige skulle lære hinanden at kende, før det blev til noget. Jeg spekulerede en del over det, men tænkte også, at jeg bare måtte gøre mit bedste og så se, hvad der skete. Og det gik da. Det var først senere hen, at der var nogle af pigerne, der sagde noget.”
 
Phillip har aldrig tyet til operationer eller behandlinger, og det er stadig ikke noget, han er interesseret i.
 
“Da jeg var yngre, overvejede jeg at lægge mig under kniven, men jeg fandt ud af, at det var farligt. Men jeg kunne da godt tænke mig at prøve, at den var større. Bare lige et par dage for at mærke, hvordan det var,” siger han og fortsætter:
 
“Men jeg synes faktisk ikke, det er et problem. Jeg tror mest, det er de umodne piger, der går meget op i størrelsen. Jeg ville da hellere selv have en pige, der måske havde en eller anden skavank, men så i øvrigt var sød. Hellere det end en, der bare er perfekt, men måske er en spade.”
 
Er der generelt for stort fokus på udseendet, i stedet for de indre værdier? Hvad havde du selv gjort, hvis du var i hans situation?
 
MSN
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter