Personale til DR-vært: Du er godt nok slidt

Personale til DR-vært: Du er godt nok slidt

image title: 
Foto: Hayati Kayhan/123rf.com
Som korrespondent for først TV 2 og sidenhen DR er 40-årige Stéphanie Surrugue vant til at rejse verden rundt. Alligevel kom den rutinerede journalist på sproglig glatis, da hun søndag skulle med en flyver fra Stockholm.

På Instagram beskriver hun, hvordan en steward på flyet var lige ved at få hende op i det røde felt.

”Steward: "Du er godt nok slidt". Mig: "HVA'BEHA'R?!". Steward: "Dit pas. Det er godt nok slidt," skriver Stéphanie Surrugue om misforståelsen, der hurtigt ledte til lidt selverkendelse:

”Må blive bedre til svensk. Eller få tjekket hørelsen. Eventuelt anskaffe nyt pas,” fortsatte hun til et billede af sit pas, der har fået en hård medfart på de mange rejser rundt i verden.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Min kæreste er uduelig

Man skulle ellers tro, at den tidligere ’GO’ Morgen Danmark’-vært var rutineret i det svenske sprog, for hendes Instagram-profil afslører også, at hun har tilbragt de seneste dage i Stockholm i selskab med svenske Carina Bergfeldt, der er USA-korrespondent for SVT.

Stéphanie Surrugue bor til daglig i Frankrig, og foruden ’GO’ Morgen Danmark’ har hun været vært på TV 2 News, dækket Tour de France for TV 2 og Politiken samt været USA-korrespondent for DR.

I en periode var hun desuden hyppig paneldeltager i det populære P4-radioprogram ’Mads & Monopolet’, ligesom hun er forfatter til bogen ’Enegænger’, som omhandler Prins Henrik.

Hvad kender du bedst Stéphanie Surrugue for?
Tags: