Personliggør dit hjem med plakater

Personliggør dit hjem med plakater

Sponsoreret indhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Et hus er en generisk kasse, hvori man kan overnatte. Et hjem er derimod et hus, hvor dé, der bor deri, har sat sit personlige præg på boligen. Et hjem er derfor noget man selv skaber, for eksempelvis ved at præge hjemmet med hyggeligt inventar og småting, som afspejler hvem man er. Plakater er også en god måde at personliggøre sin bolig på, og plakater er i de seneste år blevet populære i de danske husstande. 
 

Hæng naturen på væggen

I disse dage går al vores opmærksomhed til dén grønne omstilling, der ultimativt skal redde vores planet. Alle danskere er efterhånden også enige i, at der skal gøres noget, men ikke alle får faktisk gjort noget. Det skyldes måske, at man derhjemme ikke mindes nok om klimaets udfordringer, særligt i løbet af vintermånederne, hvor mange opholder sig meget indendøre. En god måde, hvorpå man på daglig basis både kan nyde naturens vidunder, og også blive mindet om dets skrøbelighed, er gennem plakater. Plakater med naturmotiver pynter i hjemmet og skaber liv, særligt hvis man også husker at integrere levende planter i hjemmets rum. Naturen er et af verdens smukkeste motiver, og der skal ofte bare én enkelt naturplakat til at lyse et helt rum op.
 

Plakater til børneværelset

Plakater kan personliggøre hjem, og det gælder også på børnenes værelser. Når man skal vælge de rette plakater til ens barns værelse, er det altid en god idé at inkludere barnet i processen. Mange børn er nemlig ret bevidste om, hvad de kan lide og ønsker. Hvis man imidlertid har planer om at overraske sit barn med plakater på værelset, kan man forsøge at tænke sit barns personlighed ind i plakaterne. Er dit barn et legebarn, der elsker farver, kan du med fordel vælge plakater, der er sjove, livlige og fuld af farver. Et dit barn fantasifuld og nysgerrig, er det også muligt at finde plakater med eventyrlige og abstrakte motiver, som dit barn kan fordybe sig i. Du kan også udvælge en plakat med et digt eller en stykke tekst, som kan hænge over dit barns seng. Hvis du vælger en lille plakatstørrelse, kan en sådan citatplakat være en sød gave at give videre til sit barn, når det engang selv skal være forælder. 
 

Tips til en vellykket billedvæg

En stor vedblivende trend i danske hjem er billedvægge. Med billedvægge menes adskillige plakater, som hænger i et mønster på væggen. Billedvægge tilfører dit hjem noget helt unikt og smukt og fungerer i stuen såvel som på børneværelset. Når du skal til at lave din egen billedvæg, skal du først og fremmest anskaffe dig en masse plakater i forskellige størrelser. Når du har udvalgt dine billeder, skal du lægge alle billederne på gulvet, så du kan se, hvilke mønstre der fungerer. Det kan være en fordel at overveje, om der er balance i rammestørrelserne, så den ene halvdel af billedvæggen ikke domineres af én bestemt størrelse plakat. Når plakaterne skal op på væggen, skal de have nogenlunde lige stor afstand imellem sig. Hvis du ønsker at fylde væggen helt ud, er det en god idé at sørge for, at der er luft fra gulv til plakater og fra loft til plakater.

 
Tags: