Peter gifter sig med kusinen: "Ægte kærlighed"

Peter gifter sig med kusinen: "Ægte kærlighed"

image title: 
Foto: Dave Broberg/123rf.com
”Hold da op. Det var et stykke tid siden, jeg sidst havde set hende, og pludselig var det som om, jeg så hende for første gang. Hun var blevet 18 år, voksen og smuk, og jeg fik fornemmelse af, at hun var noget helt særligt.”
 
Sådan beskriver den nu 35-årige Peter Paulmann, hvordan han opdagede, at der måske kunne være mere end bare familiære følelser for sin otte år yngre kusine under en familiefødselsdag.

Han spurgte kusinen, om hun ville med i byen efter fødselsdagen, men Sabrina synes, det var mærkeligt, så han fik et nej.

LÆS OGSÅ: Her er svaret på de vildeste flymyter

Peter og Sabrina er dog ikke fætter og kusine i ordets rigtige forstand. Deres bedsteforældre er beslægtede, og fordi familien altid har set meget til hinanden, har de været vant til at kalde hinanden for fætter og de har derfor altid opfattet hinanden sådan.
 
Tre år senere, til en ny familiefest spurgte Peter igen, om Sabrina ville med i byen efterfølgende. Denne gang blev det et ja.
 
”Vi kyssede hele natten. Det var helt fantastisk,” fortæller Sabrina til BT.
 
Parret turde ikke at fortælle det til nogen på grund af deres familiære relation, og de så derfor hinanden i smug til at starte med:
 
”Vi var bange for, hvordan folk ville reagere. At det ikke ville være socialt acceptabelt, og at man ville se skævt til os, fordi vi er i familie. I starten var det lidt spændende at holde det hemmeligt, for det var forbudt. Men hurtigt kunne vi godt se, at det ville blive til mere end bare end flirt, og så var det ikke særligt sjovt at skulle skjule det,” fortæller Peter.
 
Til sidst besluttede parret sig for at dele deres dilemma med radioprogrammet ’Mads og Monopolet’, og da de fik et ’go’ fra paneldeltagerne, valgte de at stå frem og skal nu giftes i Holmens Kirke i København den 30. juli.
 
Kan du forstå, at Peter og Sabrina var bange for at afsløre deres forhold?

BT
 
 
 
Tags: 
Nøgleord: