Peter Ingemann trækker stikket

Peter Ingemann trækker stikket

image title: 
Foto: TV 2
Der er ikke noget at sige til, at Peter Ingemann har valgt at holde en pause, efter han de seneste måneder har været vært på de to programmer ’Nybyggerne’ og ’Størst’.

”Jeg har valgt at trække stikket, og jeg har aftalt med min kone Trine og min chef på TV 2, at jeg holder en god, lang sommerferie frem til august,” siger Peter Ingemann ifølge Ekstra Bladet til Billed-Bladet og uddyber:

”Nu har jeg været vært i 14 år, og de seneste måneder har været ekstra hårde. Jeg har både lavet 'Nybyggerne' og 'Størst', og jeg kunne specielt mærke, at en tur til Canada - lige efter jeg havde været i USA - fik min puls til at banke ekstra hårdt. Derfor valgte jeg at lytte til min krop.”

LÆS OGSÅ: Overrasket? Her er danskernes favoritserie

Den 44-årige tv-vært er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og slog for alvor igennem på skærmen, da han blev vært for ’Hammerslag’.

Derudover har han været vært på DR’s populære underholdningsprogram ’Den store bagedyst’, indtil han skiftede kanal og blev vært på TV 2-programmer som ’Størst’ og ’Nybyggerne’. Men nu går der altså et stykke tid, hvor vi må undvære den populære vært på skærmen.

Kommer du til at savne Peter Ingemann?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Se debatter