Peter Lundins ekskone: Ægteskabet var et helvede

Peter Lundins ekskone: Ægteskabet var et helvede

image title: 
Foto: zimmytws/123rf.com
Efter seks års ægteskab fik Betinna Brøns nok af at være gift med Peter Lundin. Nu er de blevet skilt.

I et interview med Se og Hør fortæller Peter Lundins tidligere hustru, Betinna Brøns, at hun faktisk ønskede at blive skilt fra sin mand flere år inden, det blev en realitet. Hun forklarer, at det var et helvede at være gift med Peter Lundin, da han var meget besidderisk.

 ”Han krævede, at jeg besøgte ham næsten dagligt. Jeg har måttet tage derover med 40 i feber, og hvis jeg foreslog, at jeg ville besøge min mor nogle dage, blev han rasende og sagde, at det gik ud over tiden med ham. Hele mit liv kom til at handle om at holde ham glad. For hvis han var glad, fik jeg fred,” fortæller hun blandt andet til Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Hvad for en type er du i sengen?

Den 3. oktober i år gik hendes ønske om skilsmisse endelig i opfyldelse, men hun fortæller også, at hun har ønsket at komme ud af ægteskabet i flere år, men at Peter Lundin har nægtet at lade sig skille.

”Peter har kæmpet rigtigt meget imod skilsmissen. Jeg har forsøgt at komme ud af det forhold i fire år, og sidste gang, jeg forsøgte at søge skilsmisse, opgav jeg på halvvejen. Han ringede konstant. Hans venner ringede konstant. Jeg blev kontaktet af præster, advokater og meget andet,” fortæller Betinna Brøns til Ekstra Bladet.

I sin tid flyttede Betinna Brøns fra Nordjylland til Fyn for at være tættere på Peter Lundin og i 2014 fik de en søn sammen, men Betinna Brøns fortæller, at hun ikke ønsker, at både hverken hende selv og sønnen nogensinde skal se eksmanden igen.

”Han skal ikke se sin far igen. Det kommer han ikke til. Det er sat i gang. Der skal være totalt ophør af samvær. Jeg har taget mine forholdsregler. Siden jeg fik min søn, har alt i min verden handlet om ham. Det er er også derfor, jeg har forsøgt at komme så blidt ud af forholdet med Peter som overhovedet muligt. Siden jeg fik ham, har jeg vidst, jeg skulle finde en vej ud af ægteskabet,” forklarer hun.

Kan du forstå de kvinder, som bliver forelskede i Peter Lundin?

BT
 
Tags: