Peter Madsen havde Kim Walls blod i ansigtet

Peter Madsen havde Kim Walls blod i ansigtet

image title: 
Foto: Kristian Kirk Mailand/123rf.com
Peter Madsen er blandt andet anklaget for seksuel mishandling, drab og partering af den svenske journalist Kim Wall.

Ifølge Peter Madsen selv, døde Kim Wall ved en ulykke i båden, og selvom han erkender, at han efterfølgende har parteret hende, nægter han sig skyldig i anklagerne om mishandling og drab. Det skriver BT.

LÆS OGSÅ: Advarsel fra politiet: Gør ikke dette på Facebook

Torsdag præsenterede anklager i sagen, Jakob Buch-Jepsen, en rapport fra Retsmedicinsk Institut, da retsmedicinere havde undersøgt Peter Madsen den 11. august, efter han var blevet reddet i land.

Her blev der blandt andet fortalt at: 

”Peter Madsen blev inden afhøringen kørt til Retsmedicinsk Institut. Her konstaterede retsmedicinerne, at Peter Madsen fremstod "rolig, sammenhængende og relevant". Han havde flere friske rifter på underarme og indtørret blod over venstre næsebor. Et billede, der bliver vist i retten viser Peter Madsen på retsmedicinsk institut. Han har en aflang blodplamage over venstre næsebor. - Det blod har siden vist sig at tilhøre Kim Wall', fortalte anklageren.

Ifølge BT var billedet, som blev vist i retten, identisk med det billede, som har været delt i de danske medier, siden den 11. august. Her ser man Peter Madsen i samtale med en politibetjent, efter han er kommet i land.

Nærstuderer man billedet, er det tydeligt at se, at der er blod ved Peter Madsens næsebor.

Du kan se billedet her.

Havde du lagt mærke til blodet i Peter Madsens ansigt?

BT
 
Tags: