Peter Madsens elskerinde: Ubåden var en magnet

Peter Madsens elskerinde: Ubåden var en magnet

image title: 
fabiofersa/123rf.com
Deidre King har kendt den drabssigtede opfinder Peter Madsen i godt 14 år.
 
”Peter har været min ven, elsker, arbejdsgiver og fortrolige,” siger den 38-årige kvinden i går lørdag til Ekstra Bladet.
 
Tirsdag blev Peter Madsen varetægtsfængslet i yderligere fire uger og under retsmødet spurgte anklageren ind til opfinderens sexliv, hvilket Deidre King dog ikke mener skulle være motivet bag Kim Walls død.
 
”Kvinderne kom til Peter, siger 38-årige King, der selv faldt for Peter Madsen og kærligt omtalte ham som ’super-nørden, og uddyber:
 
”Ubåden var en magnet på mange kvinder”.

LÆS OGSÅ: Dommer: Peter Madsen skal forblive fængslet
 
Og det er netop hans hjerne, der virker tiltrækkende på kvinder, mener Deidre King, der i et stort interview i gårsdagens papirudgave af Ekstra Bladet fortæller mere om sit romantiske forhold til opfinderen.
 
Den drabssigtede selv fortæller, at Kim Walls død var et uheld, og han nægter også at have parteret journalisten.
 
”Jeg mener, at der er en begrundet mistanke om, at Peter Madsen har gjort sig skyldig i manddrab. Så er der spørgsmålet, om der fortsat er en begrundelse for varetægtsfængsling. Og ja, det mener jeg, at der er. Liget forsvandt, ubåden blev sænket, og der er skiftende forklaringer,” siger dommer Anette Burkø om sin afgørelse, da Peter Madsens varetægtsfængsling blev forlænget. Han nægter sig fortsat skyldig.
 
Hvad tror du var motivet bag Kim Walls død? 

Ekstra Bladet
Tags: