Peter Madsens forsvarer: Han er stadig uskyldig

Peter Madsens forsvarer: Han er stadig uskyldig

image title: 
TV 2 / DANMARK
Anklagemyndigheden vil have Peter Madsen bag tremmer og ønsker ham idømt landets strengeste straf for drabet på den 30-årige svenske journalist Kim Wall i august sidste år.

Den præcise drabsmetode er forsat ukendt, men ifølge anklageskriftet så er det sket ved kvælning eller halsoverskæring. Anklageskriftet lyder også på, at Peter Madsen stak Kim Wall flere gange i underlivet med seksuelt sigte, mens hun var i live. Det skriver Ekstra Bladet ifølge Dagens.dk.

Indtil videre har den 47-årige Peter Madsen erkendt, at han har parteret liget samt en mindre overtrædelse af lov om sikkerhed til søs. Han ægter sig hertil skyldig i både drab og anden seksuel omgang end samleje.

LÆS OGSÅ: Frygteligt! Dortes lig fundet tæt på hjemmet

Efter anklageskriftets forkyndelse har Ekstra Bladet snakket med Peter Madsens forsvarer Betina Hald Engmark, der fortæller, at hendes klient er påvirket af situationen.

”Han er, lige som jeg, ganske undrende over formuleringerne i anklageskriftet, og selvfølgelig er han påvirket af det. Han er meget påvirket af hele situationen og den påstand, som anklagemyndigheden kommer med. Det er der ingen tvivl om. Men vi venter og ser. Det er jo ikke anklagemyndigheden, der skal beslutte, hvad resultatet er. Det er altså en domstol, der skal vurdere den her sag, ” fortæller forsvarer Betina Hald Engmark til Ekstra Bladet ifølge Dagens.dk.

Betina Hald Engmark pointerer, at Peter Madsen er uskyldig, indtil det modsatte er bevist:

”Vi håber stadigvæk, at der er en mulighed for, at min klient får en fair rettergang, og man skal huske på, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Uanset hvad man ellers måtte have af personlige meninger og holdninger, ” forklarer forsvareren.

Sagen starter i retten den 8. marts 2018, hvor Peter Madsen vil afgive forklaringer.

Hvad tænker du om forsvarerens udtalelser? 

Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: