Pia K: Jul på Christiania er ikke ok, Mette

Pia K: Jul på Christiania er ikke ok, Mette

image title: 
deanpictures/123RF
’Forkasteligt’ kaldte Pia Kjærsgaard det, da hun kommenterede på Ekstra Bladets historie om, at Danmarks Justitsminister, Mette Frederiksen, valgte at holde jul med sin nye kæreste på fristaden Christiania. Ifølge den tidligere DF-formand sender det et forkert signal til især det kriminelle miljø, der findes på Christiania.

”Problemet er, at landets justitsminister i den grad er inde i, hvad der foregår på Christiania. Åbenlys narkohandel, kriminalitet, bander der slås. Specielt overfor dem synes jeg, det er et rigtig dårligt signal.” fortæller Pia Kjærsgård til TV2.

Mette Frederiksens egen reaktion på Ekstra Bladets afsløring offentliggjorde hun på Facebook aftenen inden, at nyheden blev bragt. Hun skriver blandt andet:

”Som socialdemokrater kæmper vi for normalisering af området, ikke lukning. (…) Det er hashhandel vi skal bekæmpe, ikke christianitterne. Vi havde i øvrigt en hyggelig aften og ja vi fik and og nej jeg vandt desværre ikke mandelgaven. Og jul må man også som justitsminister tilbringe sammen med sin familie.”

Burde Mette Frederiksen ikke have holdt jul på Christiania? Hvor holdt du selv jul?

TV2