Pift dit hjem op med nemme og flotte planter

Pift dit hjem op med nemme og flotte planter

image title: 
Bernd Schwabedissen/123rf.com
Hvis du vil være med på moden, bør du som minimum anskaffe dig én grøn plante til hjemmet. Der findes et utal af forskellige, og vi giver dig her et overblik over de flotteste og nemmeste planter.

Monstera Deliciosa
Man kan ikke sige grønne planter uden at nævne Monstera Deliciosa. Den grønne planter er meget trendy lige nu med sine store hullede blade, og er samtidig utrolig let at holde. Den købes ofte som lille, men kræver godt med plads, idet den kan blive op til 2,5 meter. Den skal vandes et par gange om ugen og må ikke stå i direkte sollys.

Calathea Dottie
Hvis du er på udkig efter noget mere specielt, er det Calathea Dottie planten, du skal have fingrene i. Planten er mørkegrøn og bordeaux og har store flotte blade. Desuden kan planten være med til at forbedre luftfugtigheden i dit hjem. Den skal vandes et par gange om ugen og tåler ligeledes ikke direkte sollys.

LÆS OGSÅ: Sådan får du det bedste mobilnetværk

Gummitræ
En anden flot stueplante er gummitræet, der har store ovale grønne blade og passer perfekt ind  ethvert hjem. Planten skal kun vandes én enkelt gang om ugen, men have rigelige mængder vand.

Pilea Peperomiodes
Denne plante skiller sig en smule ud fra de fleste andre, fordi den har små runde blade. Det er da heller ikke uden grund, at den har fået øgenavne som pengeplanten eller tallerkenplanten.
Planten skal gerne have masser af naturligt lys, men ikke sollys og skal vandes et par gange om ugen.

Kaktus
Hvis du virkelig vil have en plante, der er let at passe, er det en kaktus du skal have fat i. Du skal helst placere din kaktus, hvor der er mest muligt sollys, og behøver kun at vande den én gang om måneden.

Du kan finde stort set alle planterne hos blomsterhandleren, men du kan også være heldig at finde dem billigt i IKEA, supermarkedet eller brugt.

Hvilken stueplante er din favorit? 
Tags: 
Nøgleord: