Pige fik ond overraskelse på mors dag

Pige fik ond overraskelse på mors dag

image title: 
Foto: Youtube
Den 13-årige pige Autumn Allen fra Cambodja fik en lidt anderledes overraskelse, da hun var gæst i et ’mors dag -show’ på tv-kanalen MyTV. Værterne fortalte hende nemlig, at hun ville blive genforenet med sin mor, som hun ikke har set, siden hun var seks år.

Autumn Allen har ikke set sin mor i syv år, hvor hun forlod USA sammen med sin far. Derfor skabte nyheden om genforeningen med hendes savnede mor tårer i den unge piges øjne.

Tårerne blev dog hurtigt tørret væk igen, da ’moren’ indtog scenen. I stedet for pigens mor, var det nemlig den lokale komiker Chuop Rolin, der dukkede op på scenen – iført dametøj.
Kort efter spurgte værterne Autumn, om hun var faldet for joken, hvortil hun nervøst og grinende svarede: ”Det ved jeg ikke.”
 
LÆS OGSÅ: Niårig løb sig ihjel – nu er bedstemoren dømt

Joken fik mange af Autumns fans til tastaturet for at udtrykke deres forargelse, og en kendt cambodjansk menneskerettighedsaktivist, Virak Ou, postede også en lang kritik af showet på sin facebookside, hvor han kaldte programmets producer ”dum, hjernedød og hjerteløs”.

Autumn har siden fået en undskyldning fra TV-showet, og har derudover hævdet, at hun ikke bærer nag over den grænseoverskridende spøg, da hun ikke mener, at det var ment som en ond joke:

”Til at starte med var jeg skuffet, men Rolin (værten, red.) fik mig til at grine, så jeg havde det sjovt under showet,” siger hun til den avisen The Phnom Phen Post.
 
Se klippet med overraskelsen HER.

Synes du, at TV-kanalen er gået over grænsen i jagten på et godt grin, eller er det okay, så længe hovedpersonen ikke føler sig stødt?
 

TV 2

 
Tags: 
Nøgleord: