Piller på fremtidens flyrejser

Piller på fremtidens flyrejser

image title: 
Olena Yakobchuk/123rf.com
Flyselskabet British Airways har indgivet patent på en spiselig censor på størrelse med en mandel pakket ind i silikone. Denne vil kunne videregive informationer til flypersonalet om passageres individuelle behov.
 
En flyvetur kan være meget anstrengende. Først er kabinen ubehagelig varm, og du mangler væske. Flyet letter, kabinen bliver iskold, og du kigger langt efter et tæppe. Til sidst falder du endelig i søvn, men bliver vækket til det planlagte måltid.

Lyder det bekendt? Nu har British Airways fundet løsningen, der kan imødekomme dine behov, og gøre flyveturen langt mere behagelig.
 
LÆS OGSÅ: Pas på! Denne telefon kan eksplodere
 
I en 24-siders lang patentansøgning beskrives det, hvordan pillen vil kunne give personalet informationer om, hvornår passagerer er dehydreret, kolde eller hvorvidt de bør forstyrres når der serveres mad, baseret på den individuelles søvnrytme.
 
Sensoren sluges inden afgang, og vil passere igennem fordøjelsessystemet i løbet af én til to dage. Det betyder, at passagerer ikke vil mærke til pillen, men vil kunne agere præcis som de plejer om bord på flyet, dog med langt færre anstrengelser.  
 
British Airways afventer stadig svar på patentansøgningen, og det er endnu sparsomt med oplysninger om, hvilke fly pillen vil blive implementeret på, og om der kan være medicinske risici forbundet med indtagelsen.
 
Ville du indtage en flypille?
 
CN Travelers
Tags: 
Nøgleord: