Pilou Asbæk: I kan få en finger i numsen

Pilou Asbæk: I kan få en finger i numsen

image title: 
Foto: Mike Kollöffel/DR Presse
Seneste afsnit af den verdensomspændende hitserie ’Game of Thrones’ sluttede på dramatisk vis, og i skrivende stund er afsnittet da også blandt de mest sete.

Fans af serien venter i spænding på det næste afsnit, og derfor udbrød der også ramaskrig, da en hackergruppe tirsdag truede med at offentliggøre informationer om det kommende afsnit, hvis ikke de modtager et anseeligt pengebeløb af direktøren fra HBO (streaming-tjenesten hvor ’Game of Thrones’ kan ses, red.).  

Den trussel giver den danske skuespiller Pilou Asbæk dog ikke meget for.

”Til alle de mennesker på nettet, der spoiler Game of Thrones vær sød at stoppe... ellers får I en finger i numsen,” skriver Pilou Asbæk ifølge BT i et Instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller er den 8. populæreste i verden

Den kække bemærkning er en henvisning til et tidligere afsnit, hvor Pilou Asbæks karakter, Euron Greyjoy, taler med Jaime Lannister, der spilles af Nikolaj Coster-Waldau, om at gøre kur til Cersai Lannister.

”Kan hun lide det blidt eller hårdt? En finger i numsen? Ikke nu, vi snakker senere,” siger Euron Greyjoy i serien.

Ifølge HBO bør ’Game of Thrones’-fans dog ikke frygte, at seriens næste afsnit bliver ’spoilet’.

”Selvom det er blevet rapporteret, at en række e-mails er blevet offentliggjort, har vurderingen indtil videre ikke givet os grund til at tro på, at vores e-mail-system som helhed er blevet kompromitteret,” lød det ifølge BT mandag i en udtalelse fra HBO til Variety.  

Ud over ’Game of Thrones’ er Pilou Asbæk blandt andet kendt for DR-serierne ’Borgen’ og ’1864’ samt spillefilmene ’Kapringen’ og ’Spies & Glistrup’. 

Hvad synes du om Pilou Asbæks svar til hackerne?

BT