Politiet har modtaget nye spor i Emilie-sagen

Politiet har modtaget nye spor i Emilie-sagen

Sponsoreret indhold

Borgere i Korsør mener, at de stadig hører lyde fra den forsvundne Emilie Meng, og nu har politiet modtaget nye lydfiler fra det kvarter, hvor den tidligere mistænkte Finn Petersen er bosat.

I slutningen af oktober gennemførte politiet en grundig ransagning af den 67-årige pensionist Finn Petersens private bolig på Tårnborgvej, efter at flere naboer havde hørt råb om hjælp fra huset. Ransagningen gav ingen resultater og myndighederne har efterfølgende understreget, at Emilie ikke var på adressen.

Alligevel har politiet nu modtaget nye oplysninger, og så sent som sidste uge assisterede politiet en lydekspert med at hente teknisk udstyr fra netop området på Tårnborgvej, der tidligere har været undersøgt.

LÆS OGSÅ: Qvortrup kan slippe for fængsel

 ”Vi har efterprøvet og undersøgt lydfilerne gennem en ekstern lydekspert. I går hjalp vi ham med at hente udstyret. Men resultatet af disse undersøgelser giver ikke noget grundlag for at ændre vores fokus for efterforskningen eller afvige fra den overordnede plan”, oplyser politiinspektør Kim Kliver til Ekstra Bladet.

Lydfilernes konkrete indhold, samt hvem der har indleveret dem til politiet, ønsker Kim Kliver ikke at udtale sig om.

Den 18-årige Emilie Meng har snart været forsvundet i 5 måneder og politiet formoder, at Emilie enten har været udsat for en ulykke eller en forbrydelse.

Tror du, at Emilie stadig er i live?

Ekstra Bladet