Politiet tog selfies under slagsmål

Politiet tog selfies under slagsmål

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Det var skuespilleren Dar Salim, der fik optaget episoden på video torsdag aften. Videoen viser op mod ti personer i masseslagsmål. På samme video kan man se to betjente blot nogle få meter derfra, nyde festlighederne og tage selfies med øvrige Distortion-gæster.

Dar Salim understreger dog, at videoen ikke har været for at hænge de to betjente ud. Han mener ikke betjentene havde en chance for at opdage slagsmålet på grund af den høje musik og de mange tusinder af mennesker, der befinder sig i gaden.

”Musikken blev stoppet, og fra scenen sagde de, at de skulle stoppe med at slås. Selve slagsmålet varede maks et minuts tid, så fik de andre tilstedeværende det bremset,” fortæller Dar Salim til TV2.

LÆS OGSÅ: Betjent: Voldtægt kan jo ske 

Hos politiet anser man situationen som et såkaldt ”mosh-pit”, der er en form for frivillig slåskamp, der typisk opstår til rock koncerter.

”Her ligner det, at der tale om en såkaldt ’mosh pit’. Det kan blive for vildt, og så plejer musikken at stoppe indtil, der kommer ro på,” fortæller vicepolitiinspektør, Henrik Møller Jakobsen.

Han oplsyer samtidig, at der ikke er foretaget nogle anholdelser i forbindelse med vold under episoden.

Du kan se videoen på linket til TV2 nedenfor. Er det for sløvt politiarbejde til Distortion, eller er episoden harmløs?

TV2