Politiker kom til royal taffel i sin brudekjole

Politiker kom til royal taffel i sin brudekjole

Sponsoreret indhold

Tirsdag aften var der gallataffel på Christiansborg Slot i anledning af det belgiske regentpars besøg i Danmark. Til sådanne begivenheder er gæsternes kjoler normalt blandt de helt store samtaleemner, og det var naturligvis også tilfældet denne gang.

Specielt børne- og socialminister Mai Mercado, der var inviteret sammen med resten af regeringen, løb med opmærksomheden, da hun dukkede op i en nyfortolkning af sin brudekjole.

”Mai Mercado er i sin brudekjole, som hun fik syet for tre år siden, som er blevet farvet og har fået taget lidt at slæbet af, og så bruger hun den så igen i dag. Og jeg har det sådan: Man kan aldrig have en dårlig dag i sin brudekjole, så jeg synes, det er rigtig fin brug af den her,” sagde kjoledesigner Jesper Høvring, der var med til at kommentere aftenen i studiet på TV 2, da ministeren ankom.

LÆS OGSÅ: Derfor skal Geggo pludselig døbes

Mai Mercados brudekjole var naturligvis oprindeligt hvid, men til aftenens anledning var den blevet farvet lyseblå, så det trods alt var mere passende til begivenheden.

Ud over Mai Mercado løb også skuespiller Birgitte Hjort Sørensen med en del opmærksomhed, da hun med en mørkeblå kjole med langt slæb og et gyldent diadem i håret var ved at få fotograferne til at falde over hinanden. 

”Hun ankommer i ren divastil, det er nærmest som til Oscarshowet. Jeg er specielt pjattet med hendes ’headpiece’,” sagde Jesper Høvring.

Selv dronning Margrethe, der ellers ofte genbruger sine kjoler, havde fået syet en helt ny kjole til aftenens taffel.

”Dronning Margrethe har fået en ny kjole. Det gør hun nogle gange til statsbesøg. Det er første gang, vi ser dronningen i så smal en kjole og uden slæb, det er også atypisk. Hun ser smuk ud og forrygende ud,” sagde Jesper Høvring.

Så du det det royale taffel? Hvilken kjole var din favorit?

TV 2