Politiker: Strippere skal være unge og tynde

Politiker: Strippere skal være unge og tynde

image title: 
Foto: Denis Kadackii/123rf.com
Den amerikanske lokalpolitiker, Kenny Havard, har bragt sig selv i fokus efter en debat i Repræsentanternes Hus i staten Louisiana.
Midt i en debat vedrørende et lovforslag om regulering af stripklubber, kom politikeren nemlig med et forslag om en lovændring om, at strippere skal være unge og tynde.

Ifølge lovforslaget, som den republikanske politiker officielt havde indsendt stod der, at danserne på stripklubberne ikke måtte være ældre end 28 og tungere end 72 kilo.

”Kære medlemmer af denne lovgivningsmæssige forsamling. I lovforslagets ånd vil jeg gerne foreslå dette tillæg. Jeg vil gerne støtte, at vi trimmer noget af fedtet af,” sagde Kenny Havard ifølge TV 2.

Det fik flere af medlemmerne i salen til at bryde ud i latter. Dog var det ikke alle, der morede sig over lovforslaget. Flere af de kvindelige medlemmer i salen følte sig nemlig stødte over forslaget.

”Siger du, at kvinder der er over 28 år, som vejer noget bestemt, ikke dur til at være dansere eller strippere,” spurgte en af de kvindelige medlemmmer Nancy Landry. 

Til det svarede Kenne Havard kækt:

”Jeg tænker på deres helbred, og at de ikke gør skade på hinanden.”

LÆS OGSÅ: Vennen troede ikke, han turde: Mand fik silikonebryster

Efterfølgende ville Nancy Landry høre, om Havard fandt forslaget for stødende, hvor han så valgte at trække det tilbage igen.
Da debatten var slut, kom det dog frem, at hele seancen fra Kenny Havard var ment som en vittighed. Flere af de kvindelige medlemmer kunne dog stadig ikke se det sjove i lovforslaget.

”Når jeg kigger udover denne forsamling, så har jeg aldrig været så skræmt over at være en del af den. Det her var aldeles respektløst og ulækkert,” udmeldte politikeren Julie Stokes fra talerstolen.

Nancy Landry var især skuffet over, at flere af de mandlige medlemmer grinede over forslaget:

”Kenny Havard antyder tydeligvis, at kvinder over en hvis alder og vægt ikke er attraktive. Vi, der sidder her som medlemmer af
Repræsentanternes Hus i Louisiana, repræsenterer hver 40.000 mennesker, og halvdelen af dem er kvinder.”

Ifølge Kenny Havard var forslaget et forsøg på at sætte fokus på, at han følte, at de overregulerede alt i forsamlingen, og han vil derfor ikke undskylde for sit forslag.
 
 Kan du forstå, at kvinderne bliver stødt, eller overreagerer de?

TV 2
Tags: 
Nøgleord: