Politikvinde tiltalt: Lod indsat se sin kone føde

Politikvinde tiltalt: Lod indsat se sin kone føde

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Da ledelsen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hørte om Linda Sommers gode gerning, indledte man en efterforskning mod den erfarne politikvinde, der selv har fungeret som anklager for politiet.

”Episoden foregik for et års tid siden, og efter fem måneder besluttede man, at jeg skulle suspenderes. De sidste syv måneder har jeg derfor fået løn uden at skulle arbejde, hvilket jeg ærlig talt har svært ved at forstå, når man tænker på, hvor hårdt presset politiet er,” fortæller Linda Sommer til BT.

Ifølge hende selv, mener Linda Sommer ikke, at hun har gjort noget forkert. Derfor fortalte hun også om hændelsen på politistationen, men her mente ledelsen, at hun var trådt i tjeneste uden at have fået lov, og man satte derefter en efterforskning i gang.

LÆS OGSÅ: Acceptabelt? Kvinde fik denne besked af Fitness World

”For mig var det en helt naturlig ting at vise menneskelighed over for faderen i arresten, der ikke kunne være med til sit barns fødsel. Jeg havde oplyst arresten om, at man kunne ringe til mig, hvis fødslen gik i gang - jeg bor kun tre minutter fra arresten. Og da fødslen var i gang, filmede en af moderens veninder efter aftale den sidste del af fødslen, som faderen så kunne se via min mobiltelefon,” forklarer Linda Sommer og fortsætter:

”Det er da et fattigt samfund, hvis man ikke kan navigere med lidt sund fornuft og menneskelighed,” tilføjer hun.
Efter planen skal Linda Sommer for en domsmandsret tirsdag den 7. juni.

Linda Sommers advokat, Torben Koch, bekræfter overfor BT, at han er advokat i sagen, og at den har med videregivelse af fortrolige oplysninger at gøre.

Selv nægter Linda Sommer sig skyldig.

Kan du forstå, at ledelsen sætter en efterforskning i gang, eller skal der være plads til at gøre gerninger som denne indenfor politiet?

BT
 
Tags: