Populær TV2-vært stopper

Populær TV2-vært stopper

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Efter 10 år på TV2 Charlie har Michael Meyerheim valgt at sige tak for denne gang fra det show, hvor han jævnligt får besøg af tre gæster i den brede sofa.

Michael Meyerheim startede som tv-vært første gang på TV2s ‘Lykkehjulet’, der begyndte tilbage i 1988, og det har siden været hans arbejdsplads. Siden da har den 67-årige uddannede journalist været et kendt ansigt på diverse talkshows. Men når den igangværende sæson af ‘Meyerheims talkshow’ slutter, vil programmet også være slut.

“TV2 og jeg er i 100% harmoni blevet enige om, at det var en god idé at stoppe nu. Det er altid svært at vide, hvornår det rigtige tidspunkt til at stoppe er. Men jeg har altid følt, at man skal stoppe, mens det går godt,” siger Michael Meyerheim til BT.

Igennem 10 år har Meyerheim som talkshowvært været kendt for at få kendte danskere til at åbne sig op for offentligheden. Hans opskrift er at få gæsterne til at føle sig trygge samtidig med at bevare nysgerrigheden. Og det må man sige, at den 67-årige har formået at gøre.

LÆS OGSÅ: Tømrermester føler sig snydt efter TV 2-program

Meyerheim forventer dog ikke at forsvinde helt fra TV2s sendeflade, selvom talkshowet er ved vejs ende.

“Jeg forventer ikke, at jeg forsvinder fra kanalen. For det er TV2's ønske, at jeg fortsætter. Jeg tror og håber også på, at ’Spørg Charlie’ fortsætter,” fortæller han og afslører, at der er et nyt program under opsejling.

“Det er min tro og mit håb, at vi kan finde noget, der skal afløse talkshowet. Men det bliver i formentlig først i 2018,” siger den populære talkshow-vært, der hverken kan eller må sige noget om det nye, der skal afløse det yderst populære talkshow på Charlie.

Kommer du til at savne Meyerheims talkshow?

BT
Tags: 
Nøgleord: