Prins Charles skyld i Dianas spiseforstyrrelse

Prins Charles skyld i Dianas spiseforstyrrelse

image title: 
Foto: Mykhaylo Palinchak/123rf.com
I år er det ikke mindre end 20 år siden, at prins William og prins Harry mistede deres mor, prinsesse Diana, i en trafikulykke. Èn af måderne dette bliver markeret på, er ved at genudgive den kontroversielle bog: ’Diana: Her True Story’, hvor prinsessens oplevelser i det britiske kongehus blev afsløret for alle. Denne gang bliver bogen udgivet med direkte transskriptioner, så alle kan læse, hvad Diana helt præcist sagde, skriver BT.
 
En af tingene, som afsløres, er hvordan en knust Diana udviklede bulimi, da hendes forhold til prins Charles så småt begyndte at smuldre.

”Bulimien begyndte en uge efter, vi blev forlovet. Min mand placerede sin hånd om taljen og sagde ‘hov, er vi blevet en smule buttede her?’ Det satte noget i gang i mig. Og så oven i det med Camilla (Parker Bowles, som prins Charles havde en affære med, red.) Jeg var desperat. Desperat. Jeg husker den første gang, jeg kastede op med vilje. Jeg var så glad, fordi jeg følte, at det løsnede nogle spændinger,” fortæller Diana ifølge BT blandt andet i bogen.

LÆS OGSÅ: Regentparret løfter sløret for guldbryllup

Det er ikke gennem traditionelle interviews, at samtalerne med prinsessen har fundet sted. Bogens forfatter, Andrew Morton, forklarer, at han blev venner med lægen James Colthurst, som var ven med Diana. Da hoffet på ingen måde ville tillade, at interviewene fandt sted, aftalte Morton og Diana, at Colhurst stillede prinsessen spørgsmål på vegne af journalisten, som prinsessen svarede på i en diktafon.

Sådan endte det med, at Andrew Morton fik gennemført seks interviews med Diana uden at møde hende.

Synes du, prins Charles gik over stregen med sin kommentar?
 
BT
 
Tags: