Prins Harrys udkårnes halvbror fortryder sviner

Prins Harrys udkårnes halvbror fortryder sviner

image title: 
Anatolii Cherkasov/123rf.com
Nu fortryder Thomas Markle Jr. og håber på, at komme med til det kongelige bryllup. Det gør han klart i et offentligt brev, som er blevet bragt i det kulørte magasin In Touch. Det skriver BT.
 
”Det sårer min følelser, at jeg ikke er inviteret sammen med resten af familien. Men det er ikke for sent at sende mig og resten af familien en invitation,” skriver han ifølge BT.
 
Meghans halvbror skriver dette brev efter, han i sit første brev skrev til prinsen: ”Dit falske eventyrbryllup er den største fejltagelse i kongehusets historie. Det er ikke for sent. Meghan Markle er tydeligvis ikke den rigtige kvinde for dig”.
 
Nu beklager Thoms Markle Jr. altså sit brev i håbet om at få en plads ved den hvide dug til det kongelige og unikke bryllup.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet': Hun skulle have spillet Fie
 
”Meg, jeg ved, at jeg ikke er perfekt – det er der ingen i vores familie, der er, som jeg er sikker på, at du har læst. Men god, dårlig eller perfekt – vi er den eneste familie, du har”
 
”Jeg er ked af at have luftet mine frustrationer om, at han burde aflyse brylluppet, men jeg var skuffet og forvirret over ikke at blive inviteret. Jeg ønsker jer virkelig kun det bedste,” skriver Meghans halvbror og appellerer til, at prins Harrys udkårne husker, at familier bør stå sammen. Det skriver BT.
 
Halvbroderen har tidligere beskyldt Meghan Markle for, at deres far er gået fallit. Meghan Markle har endnu ikke reageret på de offentlige breve.
 
37-årige Meghan Markle og 33-årige prins Harry siger ja til hinanden i Windsor Castle den 19. maj.
 
Hvad tænker du om de offentlige breve?
 
BT
Tags: