Prins tjente millioner på slot. Bor der nu gratis

Prins tjente millioner på slot. Bor der nu gratis

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
For omkring to år siden solgte Joachim og prinsesse Marie Schackenborg slot, som Joachim havde fået foræret som niårig, for 100 millioner kroner. Det har dog forarget flere danskere, der synes at parret sendte forkerte signaler ved boligsalget.

Det viser sig nu, at prinseparret stadig bor på slottet i tide og utide. Og det gør de gratis.

LÆS OGSÅ: Færre flygtninge end ventet koster kommuner dyrt

Ifølge Se og Hør bekræfter slotsforvalteren på Schackenborg Slot, Jan Leisborch, at Joachim og Marie ikke betaler en øre, når de med jævne mellemrum bruger det solgte slot.

”De er her jævnligt. Og de var her senest i forbindelse med Tønder Festival den sidste weekend i august, og der boede de som altid i sydfløjen. De er stadig en del af miljøet i Tønder en gang imellem,” siger Jan Leisborch til Se og Hør.

Det var ellers meningen, at dele af slottet skulle åbnes for offentligheden. Dog på nær syd af sydfløjen som prinseparret flittigt benytter, hvor man kan se flaget blive hejst, hver gang de indtager suiten.

Oprindeligt fik Prins Joachim slottet i julegave i 1978, da han var ni år gammel, af Hans Schack og hustru grevinde Karin, som ikke havde børn, der kunne arve slottet.

Hvad er din holdning til de royale?

BT 
Tags: