Puk Elgård blander sig i Heicks Botox-debat

Puk Elgård blander sig i Heicks Botox-debat

image title: 
Foto: Vitaly Valua/123rf.com
Det er ikke ofte, at kendisserne står frem og indrømmer, at de får lidt kirurgisk eller kemisk hjælp til at se godt ud.  En af dem, der dog har valgt at stå frem er 45-årige Annette Heick, der onsdag afslørede på sin Instagram-profil, at hun var begyndt at få botox-behandlinger, fordi hun føler, hun ser rynket ud på skærmen, når hun får ’tv-makeup’ på.

LÆS OGSÅ: TV-vært friede uden svigerfars velsignelse

Det fik en del af Annette Heicks følgere til at blande sig i, om hvorvidt hun behøvede det eller ej. En anden der også blandede sig, var Heicks fire år ældre tv-kollega Puk Elgaard. I en opdatering på sin egen Instagram-profil skriver hun:

'Du skriver, at pga dit job foran tv-kameraet og den makeup man bruger, har du fundet det nødvendigt med BOTOX. Jeg synes man skal hælde alt den BOTOX i knolden man vil, hvis det er det der duer for en selv, men jeg vil gerne slå et slag for, at os der beholder rynkerne, også kan ses i fjernsynet. Jeg fylder 49 i morgen og kører nu som vært på 22' ende år og er helt klart blevet ældre at se på, men jeg er glad for at være den jeg er. Også selvom jeg skulle blive den eneste rosin på skærmen. Kram.'

Det opslag har i skrivende stund over 1.200 'likes'.

Kan du forstå, at Annette Heick har valgt at få botox?

BT
 
 
Tags: