Rædselsfund: Kælder til kidnappede børn!

Rædselsfund: Kælder til kidnappede børn!

image title: 
Foto: Politifoto
I forbindelse med en ransagning af en 40-årig mands hus fik politiet i norske Vestoppland sig noget af et chok. I mandens hus fandt de nemlig et lydisoleret kælderrum indrettet til børn med seng og campingtoilet.

”Rummet er velegnet til at beholde børn over tid. Der er senge, der er beregnet til børn, samt toilet, der kunne anvendes. Der er Lego på hylderne og køleskab med noget mad,” siger Julie Dalsveen, der er anklager i Vestoppland Politi, til norsk TV2. Politiet fandt også et overvågningskamera og en mikrofon i rummet.

Manden har ifølge politiet fundet børn på sociale medier, kortlagt hvor de bor og derefter besøgt flere af adresserne i både Norge og Sverige. I huset fandt politiet en GPS med 70 indkodede adresser, hvor navne på børn var indtastede, og manden skulle omkring 50 gange have lejet en bil og besøgt adresserne.

Politiet formoder, at det er for at lydisolere rummet, at der er tæpper på væggene, og at ventilationen var lukket.

Den sigtede har siden 2007 arbejdet på to skoler og i en fritidsordning, og ifølge norske VG skulle manden have opbevaret seksualiserede billeder af børn i hjemmet. Der er ifølge politiet dog ikke tegn på, at der derudover er noget strafbart i hjemmet.

Se de skræmmende billeder her.

Hvad synes du om billederne? Frygter du, at noget lignende findes i Danmark?

MetroXpress
Tags: