Rørende: Sygeplejerskes historie går viralt

Rørende: Sygeplejerskes historie går viralt

Sponsoreret indhold

Sygeplejeerhvervet er ikke en dans på roser, da jobbet ofte byder på emotionelle udfordringer, hvis man for eksempel arbejder med for tidligt fødte babyer.

Den amerikanske sygeplejeske, Brittany Denises, er ansat på Akeron hospitalet i den amerikanske stat Ohio, hvor hun arbejder med tidlig fødte børn. Hun står nu frem og fortæller sandheden om det psykisk hårde erhverv

LÆS OGSÅ: Vennen troede ikke, han turde: Mand fik silikonebryster

På sin Facebook-profil har hun skrevet et rørende indlæg om sit arbejde, og i den forbindelse delt et billede af sig selv med en død baby i armene.

”De fleste ved, at jeg er sygeplejerske på en neonatal-afdeling (afdeling for for tidligt fødte). Mange folk tror, at dette betyder, at man mader og vugger babyer, hvilket jeg nogle gange også er så privilegeret at få lov til. Men mit job er så meget andet,” skriver Brittany Denise.

Hun nævner herudover, at hun hver dag skal tage sig af de meget skrøbelige væsener, som ofte er overdækket med slanger og rør, der er forudsætninger, for at de kan overleve.

”Jeg placerer babyen på moderens bryst (ofte med mange snore og ledninger, der er sat fast), efter at hun ikke har haft mulighed for at holde sit barn selv om der er gået flere dage, nogle gange uger,” skriver hun og forklarer, hvordan hendes job også indebærer at trøste forældrene og forsøger at give dem håb om, at deres børn nok skal komme sig.

Det er dog ikke altid, at deres nye små poder klarer den, hvilket er den hjerteskærende del af Denises indlæg.

”Jeg hjælper med at genoplive babyer, når deres hjerter stopper og deres små kroppe bare ikke kan mere. Jeg tæsker mig selv for at komme i tanke om, hvad vi kunne have gjort bedre eller anderledes, når alle medicinske muligheder er afprøvet.”

”Jeg bærer de søde, små liv over til deres forældre, når de trækker vejret for sidste gang, når medicin og videnskab ikke længere rækker.”

Se det rørende billede her

Er vi generelt for dårlige til at anerkende sygeplejerskers hårde arbejde?

BT