Ramaskrig: Scientology-kirke åbner i København

Ramaskrig: Scientology-kirke åbner i København

image title: 
mikewaters/123rf.com
Scientology har åbnet en ny kirke i København, hvilket er den bedst placerede kirke i hele verden, fortæller den internationale leder, David Miscavige, på Scientologys egen danske hjemmeside ifølge BT.

Det var til stor jubel for alle de fremmødt, at det var selveste David Miscavige, der stod for indvielsesceremonien.

Troen er dog ikke anerkendt som en religion i Danmark, og derfor har kirkens placering også skabt ramaskrig blandt befolkningen, da mange mener, at Scientology er en pengemaskine, som bruger kriminelle metoder for at få penge ud af deres medlemmer.

LÆS OGSÅ: Hackere afslører danskernes intime billeder

Ifølge Berlingske er den nye kirke ikke bare hovedsæde for Scientology i Danmark, men for hele Europa og indeholder desuden et informationscenter på mere end 500 film og kursuslokaler. Især Folketingsmedlem Lars Aslan ser dette som et problem.

Socialdemokraten er ked af, at der er blevet bygget en Scientology-kirke, som skal være ’hovedkontor’ for alle medlemmer i Europa.

”Problemet er, hvad Scientology står for. Det er en ubehagelig organisation, hvor vi ved, at de snyder deres medlemmer for penge, og vi ved, hvor svært det er at komme ud af. Derfor er det ikke noget at glæde sig over,” fortæller Lars Aslan i et interview til BT.

Lars Aslan er især bange for, at flere vil blive fanget i Scientologys ’net’, når den nye store kirke har fået så central en placering i København.

Hvad er din holdning til Scientology?

Berlingske
​BT
Tags: 
Nøgleord: