Rasende jysk kvinde kørte med eksmand på taget

Rasende jysk kvinde kørte med eksmand på taget

image title: 
Songquan Deng/123rf.com
Hele sagen bunder ud i uenigheder om parrets 2-årige barn. Parret havde fast bopæl i Jylland, men kvinden havde taget barnet og kørt til Ringsted-området. Men da kvinden ville køre fra området igen, kastede manden sig op på taget af bilen – kvinden kørte alligevel videre.

Anklagerfuldmægtig Catharina Feldthaus fra Anklagemyndigheden hos Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at manden ifølge sin forklaring ikke kunne nå at hoppe af bilen, før kvinden var begyndt at køre.

”I anklageskriftet er kvinden blevet dømt på en fart op til 70 km/t, men vidner siger, at hun har kørt alt fra 60 til 80-90 km/t”, fortæller anklageren.

LÆS OGSÅ: Kvinde anklages for, at forgifte far på plejehjem

Den jyske kvinde nåede at køre tre lange kilometer med hendes eksmand på taget, inden han fik slået hul på forruden, så han kunne hive sig ind i bilen og hive i håndbremsen.

Ifølge en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands politi fortæller vidner, at de troede, de var vidner til en filmoptagelse.
Men sådan lå landet ikke, og manden fortalte, at han var meget bange.

”Han har udtalt, at han var bange. Selvfølgelig for sin egen sikkerhed, men også for andre trafikanters”, fortæller Catharina Feldthaus.

Manden er umiddelbart uskadt, han har kun slået den hånd, som han smadrede bilruden med.

Anklageren fortæller, at kvinden og hendes advokat har bedt om 14 dages betænkningstid, inden da skal de fortælle, om de vil anke dommen til landsretten.

Hvad mener du? Hvor hård en straf skal kvinden have?

BT
 
Tags: 
Nøgleord: