Reality-deltager åbner op: Jeg har fået julehjælp

Reality-deltager åbner op: Jeg har fået julehjælp

image title: 
Foto: Jaroslaw Pawlak/123rf.com
Det kan være en dyr omgang at holde juleaften – især hvis man har en lille familie. Det ved Nanna Eliasen fra ’De Unge Mødre’ alt om, og derfor endte hun med at søge om julehjælp, ligesom de mange andre danskere, som har svært ved at få julen til at hænge sammen økonomisk.

”Jeg har faktisk aldrig tænkt på at skulle søge det. Jeg har været så møgprivilegeret at have en familie, der har været god til, at man aldrig mangler noget, selv hvis det hele ramler lidt,” udtaler den unge mor til Realityportalen.

Men i år endte hun alligevel med at sende en ansøgning afsted, da året har været hårdt for hende og familien, og tæret på de økonomiske og psykiske kræfter i sådan en grad, at familien ikke kunne hjælpe hende i år.

Selvom Nanna Eliasen i første omgang fik afslag på sin ansøgning, endte hun alligevel med at modtage hjælp.

”Ditlev (Nannas ekskæreste og far til Malluca, red.) får hvert år, og vi var derhjemme, da de kom med hans. Faktisk spurgte de så selv Ditlev, om ikke han kendte nogle, der kunne have gavn af en kasse, så der fik vi også en med,” fortæller hun til Realityportalen og fortsætter:  

”Det var bare så sødt, og den har gavnet meget i år. Den faldt i hvert fald på et tørt sted. Det har været et lorteår for hele min familie – mest fordi jeg skulle hives op af et hul, og det har kostet psykisk og økonomisk. Så vi er glade.”

I kassen var der både mandelgave, glaskartofler, flæskesteg, rødkål, cola, mandler, grødris, vanillesukker, slik, chips, konfekt, kaffe, servietter, julelys osv., og det endte alligevel med at blive en rigtig god jul for Nanna og hendes lille datter Malucca.  

Kunne du finde på at søge om julehjælp?

Realityportalen
Tags: