Realitystjerne fik sparket efter oralsex-episode

Realitystjerne fik sparket efter oralsex-episode

Manchet: 
hun ikke stoppede et par i at dyrke oralsex. Nu forklarer ejeren om beslutningen.
image title: 
Foto: TV 3
Ifølge ejeren af bodegaen ’Kurts Mor’ i Aarhus burde Susan K have afbrudt det par, der valgte at dyrke oralsex midt i det hele på stedet, og hun har på baggrund deraf valgt at fyre realitystjernen. Det skriver BT.

Betty Jensen bruger ord som ’grænseoverskridende’ og ’uhørt’ om den hændelse, som for nylig fandt sted på ’Kurts Mor’ i Aarhus, som hun ejer.

Ifølge en videovervågningsfilm, som flere medier er kommet i besiddelse af, begyndte det opstemte par at dyrke oralsex midt i det hele på værtshuset, mens de andre gæster sad omkring dem.

Da den mandlige part først begynder at tage hånden op i skridtet på sin partner, går Susan ifølge Betty Jensen ud for at hente sin telefon og tage billeder, i stedet for at bede dem om at stoppe omgående.

Da parret efterfølgende rykkede over til et andet bord, hvor manden begyndte at tilfredsstille kvinden oralt. Efter et stykke tid blev Betty Jensen ringet op af en munter Susan K.

”Hun skraldgrinede og sagde: 'Betty, Betty. Der er nogle, der dyrker sex på et bord. Hvad skal jeg gøre?' Og så blev jeg altså gal og sagde: 'Susan! Få dem stoppet og smid dem ud!” fortæller Betty Jensen, og tilføjer, at Susan K selv gav udtryk for, at hun ikke havde set seancen.

LÆS OGSÅ: Linses lille pige er døende

Da Betty Jensen så videoovervågningen, kunne hun dog se, at Susan K var til stede, og hverken stoppede parret eller smed dem ud. Derimod fortsatte det friske par ude på toilettet.

Herefter havde Betty Jensen endnu en telefonsamtale med Susan K, hvor hun bad hende om at låse døren op til toilettet, og efterfølgende tog hun beslutningen om selv at tage ned på Kurts Mor ved lukketid, for at fyre Susan K.

Til trods for, at BT har forsøgt at komme i kontakt med Susan K har det ikke været muligt, men hun har kort efter fyringen fortalt, at hun ville kontakte sin advokat.

Synes du, at fyringen er ok?

BT 
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat