Realitystjerne i ekstase: Jeg er gravid

Realitystjerne i ekstase: Jeg er gravid

image title: 
Foto: gajus/123rf.com
Den står på familieforøgelse i det nye år for ’Mig og min mor’-deltageren Simone Rasmussen, som venter en pige med sin fire år ældre kæreste, Martin.

”Vi er så glade og glæder os rigtig meget. Vi har lige været til kønsscanning i dag, og jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet noget så vildt før. Jeg har lige fået 12 i religion, og det var vildt, men der er jo intet, der kan måle sig med det her. Det er for sindssygt,” jubler 24-årige Simone, ifølge BT til Realityportalen.

Simone har dannet par med kæresten i to år, og graviditeten var planlagt, og at de var blevet enige om, at de gerne ville være forældre snarest.  der i dag er 16+3 uger henne i sin graviditet.

LÆS OGSÅ: Chok: Henrik vil ikke begraves med Margrethe

”Jeg smed derfor p-pillerne, men jeg fik at vide, at fordi jeg havde taget dem i 12 år, så kunne jeg godt forvente, at det måske ville tage lang tid – måske helt op til halvandet år. Men det tog altså kun fem måneder, og det er jo bare positivt,” fortæller Simone. Indtil videre har graviditeten dog haft en del gener for Simone, og det var også derfor, at hun opdagede, at hun ventede sig.  

”Jeg var fem uger henne, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Jeg tog en test, fordi jeg simpelthen havde døjet med så meget kvalme i flere uger, og det har jeg egentligt døjet med helt indtil sidste uge, hvor jeg har kastet op hver dag. Men det tager vi med, for det er rart at vide, at der vokser et lille liv inde i maven,” fortæller hun.

Også Simones mor Bettina glæder sig rigtig meget til den lille pige kommer til verden og rollen som mormor.

”Hun var den første, jeg fortalte det til, og hun var helt vild. Hun glæder sig rigtig meget til det hele, og hun har også været med til en af de tidligere scanninger. Så hun er bare helt vild, og det er jo dejligt,” forklarer Simone.

Fulgte du med i ’Mig og min mor’?

BT
 
Tags: