Redaktionen tester: Solcreme

Redaktionen tester: Solcreme

image title: 
Dmitry Travnikov/123rf.com

Det kan være en jungle at finde den helt rette solcreme til ferien, og hvis du endnu ikke har fundet din favorit, kan du læse med her, hvor redaktionen har vurderet seks forskellige mærker. Vores favorit blev solcremerne fra Lancaster og Rudolph Care.

Du kan læse vores anmeldelser nedenfor, hvor solcremerne er bedømt med stjerner fra 1-5 vurderet ud fra kvalitet, pris og holdbarhed.

Nivea

Niveau har lavet en helt ny serie af solcreme, der ikke giver gule skjolder på tøjet, og det ser vi som et stort plus! Konsistensen er ligesom deres cremer jævn og duften dejligt. Holdbarheden kan diskuteres, efter hver badetur skal der et nyt lag på, hvis beskyttelsen skal være i top, men alt i alt et godt bud til prisen.
Stjerner: 3
Pris 100 kroner i Matas for 200 ml

La Roche-Posay
Konsistensen er tyk, men let at smøre ud og fordele på hele kroppen. Duften er mild og holdbarheden god.
Stjerner: 4
Pris: 209 kroner på webapoteket for 250 ml

P20
Hvis du vil have en solcreme, der holder hele dagen, så er det P20 du skal have fat i. Når olien smøres ud på kroppen, har den en meget skarp og syntetisk duft, men den trænger hurtigt ind i huden, og herefter fortager duften. Eneste minus ved solcremen, er at den fremprovokerer sveden og misfarver tøjet. Derfor er den ikke en god kombination sammen med hvidt badetøj.
Stjerner: 3
Pris: 250 kroner i Matas for 150 ml

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du at blive solskoldet
 
Derma
Hvis du går efter en allergi- og miljøvenlig solcreme skal du have fat i Dermas solbeskyttelse. Den indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer, og duften er derfor også helt neutral. Konsistensen er noget tynd og beskyttelsen kunne være bedre.
Stjerner: 2
Pris: 100 kroner i Matas for 200 ml

Lancaster
Lancaster tilbyder en solcreme med rigtig god beskyttelse og samtidig dufter den herligt. Den er drøj i brug og den sikre en flot kulør.
Stjerner: 5
Pris: 245 kroner i Matas for 175 ml

Rudolph Care
Rudolph Care solcreme blev vinder af Danish Beauty Award prisen i 2015, og det forstår vi godt. Konsistensen er lækker og let at fordele på kroppen, duften mild og holdbarheden god. Et godt valg til prisen.
Stjerner: 5
Pris: 185 kroner i Matas for 150 ml

Hvilken solcreme er din favorit?


Tags: 
Nøgleord: