Regnvejrshygge: Her er de bedste bøger

Regnvejrshygge: Her er de bedste bøger

image title: 
baranq/123rf.com
Kalenderen siger sommer, men vejret har fortsat svært ved at følge med. Hvis du har valgt at holde ferien hjemme i Danmark, foreslår vi, at du sætter dig godt til rette i sofaen og nyder ferien indenfor med en god bog. Redaktionen giver dig her vores bedste bud på, hvilke bøger du ikke må snyde dig selv for.

Papa (Axel Steen)
Er du til krimi, skal du give dig i kast med Jesper Steins femte bind om Axel Stein. Krimien byder på spænding, umulig kærlighed, svigt og alvorlige konsekvenser for de involverede.

Jordens arvinger
Hvis du er mere til den skønlitterære genre er jordens arvinger et oplagt valg. Du bliver her taget med tilbage til Barcelona i 1300-tallet. Et kongeskifte får fatale konsekvenser for den velansete mand Arnau Estanyol og den forældreløse Hugo Llor.

Mopper og mig
Bliver du draget af biografer, og følger du trofast med i tv-serien ’Familien fra Bryggen’ så vil bogen ’Mopper og mig’ også falde i din smag. Her kommer du helt tæt på Bryggens-dronning og hendes nu afdøde mor.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du kæmpe mobilregning på ferien

Hyggelige steder i Danmark
Hvis du skal tilbringe hele ferien hjemme i Danmark, kan du også med fordel give dig i kast med bogen ’Hyggelige steder i Danmark’. Bogen beskriver som navnet antyder steder i Danmark inddelt efter landsdel, som har en helt særlig stemning. Du har derfor rig mulighed for at planlægge, hvad du skal besøge, når sommervejret vender tilbage.

En flænge i himlen
Indenfor ungdomslitteraturen kan du vælge den store succes ’En flænge i himlen’. Bogen handler om to unge menneskers kamp mod kræften krydret med kærlighed og forelskelse. Med andre ord handler bogen om det største og smukkeste i livet, og blev kåret som året bog i 2012 af Time Magazine.

Hvilken bog er din favorit?

Bog og idé

 
Tags: 
Nøgleord: