Rejselysten? Se her hvor du kan komme hen for din restskat

Rejselysten? Se her hvor du kan komme hen for din restskat

image title: 
Wang Tom/123rf.com

Drømmer du dig væk fra Danmarks kolde, triste forår og til mere eksotiske himmelstrøg? Så behøver du måske ikke drømme meget længere.

For ifølge kontorchef i Skat, Jørgen Wissing, skal flere danskerne have mere end normalt tilbage i Skat, og hele tre ud af fire kan forvente en overskydende Skat.

Hvis du allerede nu, er blevet positivt overrasket, hvorfor så ikke bruge pengene på en afslappende spatur til Budapest, storbyferie i Spanien eller solferie i Asien?


Læs med her og få inspiration til din næste tur sydpå. Her er tre bud i tre forskellige prisklasser:

Spatur til Budapest: 1395 kroner
Budapest er særligt kendt for deres mange termiske varmebade, og der findes et utal af spamuligheder både indendørs og udendørs.

Hvis du flyver med Ryanair fra København til Budapest lørdag den 29. april til onsdag den 3. maj, kan du komme afsted for bare 483 kroner med fly tur/retur.

Budapest er generelt en billig by at bo og leve i, og du kan finde overnatningsmuligheder helt ned til 170 kroner pr. nat. Vil du bo godt og centralt er Sun Resort Apartments en mulighed, fire overnatninger i deluxe-studiolejlighed koster 1824 kroner for to personer i pågældende periode.  

Så hvis I rejser to personer sammen, kan I komme afsted for bare 1395 kroner pr. person med fly og overnatning.

By og strand i Barcelona: 2376 kroner
Er du mere til en storbyferie kombineret med en strandferie, så er Barcelona lige noget for dig, her finder du kilometerlange hvide sandstrande i byens centrum og tonsvis af butikker og lækre tapasbarer.

Hvis du flyver med Norwegian fra København til Barcelona lørdag den 29. april til onsdag den 3. maj, kan du komme afsted for bare 774 kroner med fly tur/retur.

Vil du bo i centrum på et trestjernet hotel, er Hotel Glories et oplagt valg. Rejser I to personer sammen koster et dobbeltværelse 3204 kroner for fire overnatninger.

Derfor kan I sammen komme afsted for 2376 kroner pr. person med fly og hotel.

LÆS OGSÅ: Derfor var Beha ikke med i ’Kurs mod fjerne kyster’

Solferie i Phuket: 4676 kroner  
Trænger du for alvor til at komme ned til eksotiske himmelstrøg, og har du fået et stort beløb tilbage i restskat, så skal turen måske gå til Phuket.

Hvis du flyver med Thai Airways fra København til Phuket lørdag den 29. april til lørdag den 6. maj koster flyveturen tur/retur 2932kroner pr. person.

Når først flyet er betalt, kan du finde hoteller helt ned til 76 kroner pr. overnatning. Vil du bo på et centralt firestjernet hotel med pool og flot udsigt, kan du vælge Crystal Wild Resort Panwa Phuket, der koster 3488 kroner for syv overnatninger.

Så hvis I rejser to personer skal I slippe 4.676 kroner pr. person for en uge under varme himmelstrøg.  

Alle flypriser er indhentet gennem momondo.dk og hotellerne er fundet på trivago.dk, der tages forbehold for ændringer.

Hvad vil du gerne bruge din restskat på?

Ekstra Bladet


Tags: 
Nøgleord: