Rejsningsproblemer? Det kan du selv gøre

Rejsningsproblemer? Det kan du selv gøre

image title: 
Foto: Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
Morten Monin har selv haft problemer med potensen i fem år, og i et interview i ’Go’ aften Danmark’ fortæller han, hvordan han fik løst sit problem med alternative løsninger.
 
Da Morten Monin var 42 år, begyndte han at have problemer med sin rejsning. Han var blevet skilt året forinden, og da han efterfølgende begyndte at se en kvinde, som han var blevet meget glad for, måtte han erkende, at alt ikke var, som det skulle være under intime stunder.
 
”Pludselig oplevede jeg, at jeg ikke kunne få en ordentlig rejsning. Og det gør jo én nervøs, og man tænker: "Hvad er der galt med mig?", forklarer Morten Monin i 'Go' aften Danmark'.
 
Der gik ikke lang tid, før problemet kostede Morten Monin mange bekymringer, og han begyndte at lukke sig inde i sig selv, og inddragede ikke nogen i sin situation. Da han gik til lægen, blev han tilbudt piller, men dette var ikke den rette løsning for ham.

LÆS OGSÅ: Fem fede apps til din ferie
 
Det endte med, at Morten Monin gik rundt i halvandet år uden at have intim kontakt. Ved et tilfælde mødte han ejeren af en odenseansk sexshop, og han skulle vise sig at kunne hjælpe Morten Monin.
 
”For mænd kan penisringe og penispumper virke, og nogle mænd kan have gavn af at bruge et analplug, hvis de for eksempel er blevet opereret for prostata (cancer red.),” forklarer han.
 
Morten Monin har siden hen holdt foredrag om alternativerne til medicinsk behandling ved rejsningsproblemer, og har ud over det åbnet en webshop.
 
Han fortæller også, at han i dag har et ”yderst velfungerende sexliv”.
 
Har du oplevet problemer med potensen?

TV2
 
 
Tags: