Restaurant tørrer gulv med burgerbolle

Restaurant tørrer gulv med burgerbolle

Sponsoreret indhold

Den store amerikanske fastfood-kæde Checkers’ har det sidste stykke tid modtaget massiv kritik og hadefulde kommentarer fra kunder, der har mistet appetitten, efter en video af en ansat fra deres restaurant gik viralt.
 
I videoen ses den kvindelige ansatte tabe en burgerbolle, hvorefter hun tørrer gulvet med den. Og for det ikke skal være nok, bruger hun den selvsamme bolle til at lave en burger.
 
Kvinden i videoen er fuldt ud opmærksom på, at hun bliver filmet. Checkers-restauranten beklager episoden, og har nu fyret kvinden. Det skriver Daily News. http://www.nydailynews.com/news/national/checkers-employee-wipes-bun-floor-article-1.2316384
 
LÆS OGSÅ: Udlandet raser over dronning Margrethe
 
Ifølge en talskvinde fra restauranten blev burgeren dog aldrig serveret for nogen af gæsterne, og videoen skulle angiveligt være en dårlig joke fra den ansattes side.
 
“Jeg er ligesom jer rystet og skuffet over det, jeg så i videoen,” siger Lori Malcolm, somer HR-chef hos Checkers, i en pressemeddelelse.
 
“Vi har talt med den ansatte i videoen og hendes mor, og den ansatte er flov og ked af det, der er sket,” siger Lori Malcolm.
 
Se videoen her
 
Hvad mener du om videoen? Er det fair, at den ansatte blev fyret?
 
MetroXpress