Ryd op, ryd ud og organisér i dit hjem

Ryd op, ryd ud og organisér i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret

Hvor ofte har du ikke haft svært ved at begribe, hvordan andre omkring dig formår at holde pænt og ryddeligt i deres hjem, når du står og ser på dit eget, der flyder. Mange af os har en indgroet vane med at købe nye ting, før vi får ryddet op i det gamle. Derfor sker der også ofte det, at mange glemmer at lave en sortering og sende noget at det, de ikke bruger længere til genbrug eller på genbrugsstationen. Både psykologer og terapeuter kan skrive under på, at en oprydning kan virke som en omvæltende - men samtidig vigtig - process for de fleste, fordi man både lavpraktisk og mentalt må give slip på ét, før man kan gøre plads til noget andet. Herunder kan du læse, hvordan du organiserer din garderobe og andre særligt udsatte steder i hjemmet, når det kommer til rod. 
 

Den realistiske garderobe

I din garderobe, er der sikkert mere end ét stykke tøj, du har svært ved at give afkald på, selvom du aldrig bruger det og nok heller aldrig kommer til det. I stedet bør du prøve at tænke på, at der findes et stort udvalg af dametøj, der venter på at komme på bøjlerne i dit klædeskab i stedet for det gamle, du alligevel ikke bruger, fordi du ikke længere kan passe det og ikke kan nænne at give det væk til andre. Du bør derfor tænke realistisk og sortere dit tøj i to bunker bestående af det, du ønsker at beholde og det, du skal skille dig af med. På den måde kan du bedre overskue dit klædeskab, samtidig med at du får plads til noget nyt og smart, der passer dig helt perfekt.
 

Praktisk indretning kan sagtens være stilrent

Uden at det skal lyde som en diktators strenge ordre, at du bør sørge for at holde orden og system i din indretning i hjemmet, så er der god grund til at tage rådet til nærmere efterretning. Med en moderne løsning som den smarte String reol behøver du ikke at få associationer til det pædagogiske og institutionsprægede reolsystem med klare opbevaringskasser og synlige indholdsmærkater udenpå. Her er der i stedet taget højde for en praktisk og ikke mindst stilren opbevaringsløsning, som du kan designe og påvirke, lige som du vil. Reolen kombinerer den nordiske minimalisme med et gedigent håndværk, der er tænkt og lavet til at blive brugt som dagligt opbevaringsmøbel. Hermed er udseendet i hvert fald ingen god undskyldning for ikke at holde styr på dine ting. 
 
Tags: