Så elendigt gik Alexandras første undervisning

Så elendigt gik Alexandras første undervisning

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Da Grevinden Alexandra for første gang skulle undervise i etisk og moralsk firmaledelse på det amerikanske universitet Indiana, gik det langt fra som forventet. Det skriver Se og hør.

Grevinden havde fået jobbet som underviser, fordi at skolens lærer Timothy L. Fort er medforfatter til hendes ny bog om etisk ledelse. I byen Bloomington Indiana er der dog ingen, der kender den danske grevinde, og derfor var interessen til hendes undervisning heller ikke stor.

Til timen der tog form af en såkaldt paneldebat, mødte 38 elever op, og undervisningens første time startede ud med et oplæg fra den 86-årige politiker Lee Hamilton.

LÆS OGSÅ: Det skulle kronprinsen oprindeligt have heddet

Efter første time blev det Grevinde Alexandras tur til at overtage undervisningen, og hun brugte en stor del af tiden på at reklamere for sin bestyrelsespost i medicinalfirmaet Ferring.

Eleverne begyndte hurtigt at forlade lokalet én efter én, og efter at grevinden havde undervist i bare syv minutter, havde femten elever forladt lokalet.

Den sidste halve time skulle grevinden og pastor Gilmore sammen undervise, og her var der ikke mange elever tilbage.

Lokalet var så tomt, at Timothy L. Fort der var ordstyrer til arrangementet, selv måtte finde på spørgsmål, da kun én studerende havde et spørgsmål til Alexandra.

Hvad tænker du om elevernes opførsel?

Se og hør 
 
Tags: