Så har familien Beha kurs mod nye eventyr

Så har familien Beha kurs mod nye eventyr

image title: 
Foto: Kacso Sandor/123rf.com
I går aftes rullede det sidste afsnit af sæson fire af ’Kurs mod fjerne kyster’ over skærmen, og med hjemkomsten til Danmark blev der dermed sat et foreløbigt punktum for det populære TV 2-program.

Nu har Mikkel Beha og familien i stedet kastet sig over andre opgaver, men det betyder dog ikke, at der er endegyldigt lukket ned for et eventyr på tv ombord på Havana.

”Der er ingen aktuelle planer. Men TV 2 siger, at det ville være dejligt med nye programmer, og det synes vi også,” siger Mikkel Beha til TV 2, inden han fortsætter om den overvældende hjemkomst i sommer, hvor 20.000 danskere var mødt op på Toldboden i København for at tage imod Havana:

”Det er en smule vemodigt at skulle sætte et punktum for jordomsejlingen, men samtidig er det også dejligt, fordi vi så har bedre plads til at drømme videre om næste rejse.”

LÆS OGSÅ: Beha-brødernes kærlighed: Nu ejer kæresterne også Havana

Mens Beha og co. drømmer videre om det næste eventyr, er der dog rigeligt at se til med fast grund under fødderne. Mikkel og hans ældste søn, Emil, rejser nemlig land og rige rundt for at holde foredrag om jordomrejsen, mens lillebror Theis har været en tur i Alperne vinteren over og nu skal tilbage til Danmark for at være havnefoged i et område i København.

”Emil og jeg holder mange foredrag for tiden. Vi nyder at komme rundt og fortælle om vores rejse til alle de mennesker, der har fulgt med, så det fortsætter vi med lidt endnu,” fortæller Mikkel Beha.

Selvom det nok ikke bliver til en jordomrejse lige foreløbigt, kommer Havana dog ikke til at ligge tøjret til fast grund hele sommeren.  
”Vi skal have Havana på land og have gjort den klar til sommer, hvor vi gerne vil tage nogle småture rundt i Danmark. Det kan også være, vi tager et smut til den svenske skærgård,” siger Mikkel Beha Erichsen.

Hvilken af sæsonerne i ’Kurs mod fjerne kyster’ var din favorit?

TV 2