Så lidt arbejder prins Joachim

Så lidt arbejder prins Joachim

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Prins Joachim slægter sin far på, hvad angår arbejdsmoral i forbindelse med officielle begivenheder.

En opgørelse lavet af BT på baggrund af kongefamiliens officielle kalender, der er tilgængelig på nettet, viser, at far og søn hver kun har haft 30 officielle arbejdsdage i årets første seks måneder. Det svarer til, at prinsen af deltaget i ét arrangement om ugen.

I kontrast hertil står Dronning Margrethe, der havde 71 officielle begivenheder. Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik har haft henholdsvis 58 og 55 officielle arbejdsdage.

LÆS OGSÅ: Så mange børn i kongefamilien skal have apanage

I opgørelsen har BT ikke skelnet mellem officielle og mere private arrangementer, ligesom de dage, hvor enten kronprins Frederik eller prins Joachim har været rigsforstander i dronningens fravær, ikke er talt med.

Antallet af prins Joachims arbejdsdage er det samme som antallet af arbejdsdage hans far, der som bekendt lod sig pensionere ved årsskiftet, har kunnet mønstre.

Det var angiveligt for at få bedre mulighed for at deltage i officielle forpligtelser og protektioner at prinsen og hans familie flyttede fra landet til hovedstaden. Der er imidlertid ikke meget, der tyder på, at den 47-årige prins bruger mere tid på sine i alt 42 protektioner og æreshverv af den grund.

Hvad tror du, at prinsen bruger al sin tid på?

BT
Tags: