Så meget kan du tjene på din afføring

Så meget kan du tjene på din afføring

image title: 
Foto: nobilior/123rf.com
3.200 kroner. Så meget kan du tjene på din afføring, hvis du bliver donor i et nyt forskningsprojekt. Projektet foregår hos hospitalet Aleris-Hamlet i Søborg, som søger afføringsdonorer, der skal opfylde en række krav: Du skal være parat til at svare på en række spørgsmål om dig selv, blive testet for forskellige sygdomme, være normalvægtig og ikke-ryger. Derudover må du som kvinde maks. drikke syv genstande om ugen, og 14 genstande, hvis du er mand.

Som donor kan man tjene 200 kroner (før skat, red.) per prøve, der afleveres. Du skal desuden kunne aflevere en prøve tre til fire gange om ugen i to til tre måneder i Aleris-Hamlets hospital i Søborg.
Det kan resultere i 10.000 kroner før skat, hvis du deltager i alle tre måneder.

LÆS OGSÅ: Dansk reklame er for fræk til Facebook

Med forsøget vil man undersøge virkningen af afføringstransplantationer hos patienter med irritabel tyktarm. Den syge patient får overført tarmbakterier via kapsler fra en rask patient, hvilket man håber har en helbredsmæssig gevinst. Så udover at tjene penge, kan du også gøre en god tjeneste i sundhedens tegn.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du melde dig som donor her: https://www.aleris.dk/om/nyheder/2016/Afforingsdonorer-soges-til-forskningsprojekt/

Kunne du finde på at melde dig som donor?

Ekstra Bladet


 
Tags: