Så meget kan du tjene ved at døbe dit barn Preben

Så meget kan du tjene ved at døbe dit barn Preben

image title: 
Foto: Irina Scmidt/123rf.com
Står du og mangler 10.000 kroner og et navn til dit barn, så har du mulighed for at få 10.000 kroner for at døbe den lille purk Preben.
 
Preben Steen Nielsen fra Vejle er nemlig træt af, at børn ikke længere bliver døbt Preben, og derfor udlodder han 10.000 kroner til vedkommende, der døber sit barn Preben. Det kræver blot, at man kan fremvise en dåbsattestmed navnet Preben og at Preben Steen Nielsen bliver inviteret med til barnedåben.
 
Ifølge Danmarks Statistik er der kun et enkelt barn, der er blevet døbt Preben fra 2004-2014, og Preben Steen Nielsen føler selv, at han lidt har pligt til at navnet ikke uddør. På sin Facebook-profil har han derfor skrevet et opslag, hvor han skriver, at han udlover 10.000 kroner til den næste dansker, der døber sit barn Preben.

”Jeg hedder selv Preben og har gjort det hele mit liv. Jeg er glad for mit navn, som jeg har arvet fra min farfar. Det er måske en smule gammeldags, men jeg er stolt af det og føler lidt, at det er min pligt, at sikre navnets fortsatte eksistens og samtidigt gøre det mere moderne,” skriver Preben Steen Nielsen i opslaget.

LÆS OGSÅ: Bøde for at ryge med børn i bilen?

”Det er først til mølle. Den første, der er seriøs omkring at døbe sit barn Preben, og inviterer mig til barnedåb, får de 10.000 kr.,” fortæller Preben Steen Nielsen i et interview med Ekstra Bladet.

Der er allerede flere, der har henvendt sig, og Preben Steen Nielsen er da også overrasket over, hvor mange henvendelser, han har modtaget:

"Jeg kan slet ikke følge med alle de henvendelser, jeg har fået. Nogle henvendelser er også ret specielle. Nogle spørger for eksempel, hvad de får for at opkalde deres hund efter mig," siger han.

Kunne du finde på at lade et andet menneske bestemme navnet på dit barn, hvis du fik penge for det?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: