Så meget koster Linses autografer

Så meget koster Linses autografer

image title: 
Foto: TV3
Når Linse Kessler tager ud i Danmarks forskellige storcentre for at skrive autografer til sine fans, er det ikke for småpenge. Det fortæller hun ifølge Ekstra Bladet i et interview med Børsen.
 
Selve interviewet handler om hendes forhold til penge, og her kommer hun blandt andet ind på, hvad hun tager for en omgang autografskrivninger.

”Første gang, jeg blev inviteret ud til autografskrivninger, var i Aalborg Storcenter, og de tilbød 15.000 kr. plus moms. Det takkede jeg ja til, men fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne svare sig. Slet ikke, hvis jeg skulle dele med nogle,” forklarer hun.

Men efter lidt betænkningstid kom hun også frem til, at det i starten ikke var pengene, der var det vigtigste.

”Så tænkte jeg, nja... det er måske ikke så god forretning nu, men promoveringen, og at vi hygger os med vores fans, det er ret vigtigt,” fortæller hun til Børsen.

Alligevel viste det sig, at det kunne være ret så anstrengende med at skrive alle de autografer, især i takt med, at man blev mere kendt, som årene gik.

”Det er skidehårdt at skrive autografer, så jeg gør det sjældent. Men nu tager jeg 40.000 kr. for det,” afslører hun.

LÆS OGSÅ: Kendt sanger vil ikke kendes ved sin søn

Derudover forklarer hun også, at det ikke er, fordi hun har tjent kassen ved at være på tv. Derimod har der været gode penge i at være sig selv.

Hun fortæller også videre i interviewet, at man ikke bliver rig af at lave tv, men at hun har været rigtig god til at være sig selv, og det er der penge i.

”De fleste kan jo et eller andet, jeg er bare rigtig god til at være Linse,” siger hun.

Synes du, at 40.000 kr. er en fair pris?

Ekstra Bladet
 
Tags: