Så meget stiger din bil de kommende år

Så meget stiger din bil de kommende år

image title: 
06photo/123rf.com
Hvis du har en gammel almindelig bil, kan det være svært at forstille sig, at den bliver mere værd. Men faktisk kan du se frem til at score kassen på din gamle bil, hvis den er blandt de ti biler, som folkene bag London Classic Car Show har udpeget til at ville stige i værdi de kommende år.

Hvis du har en BMW E34 5-serie, der er produceret mellem 1987 og 1996, kan du se frem til, at din bil vil stige. Eksperterne placerer bilen på en førsteplads. Den kan i Danmark netop nu fås til under 30.000 kroner, og eksperterne forudsiger, at den med tiden vil stige til 600.000 kroner i Storbritannien, hvor afgifterne er lavere end i Danmark.

Har du en Citroën 2CV, kan du også se frem til, at bilen vil blive fordoblet i værdi de kommende år.

LÆS OGSÅ: Godt og dårligt nyt til danske bilejere

På en tredjeplads kommer Ford Cortina mkll/Taunus, hvor GT- og GXL-udgaverne med lavt kilometertal vil blive omkring 100.000 kroner mere værd i Storbritannien.

Derudover findes bilerne Ford Fiesta XR2, Jaguar XJ6 og Mini 1275 GT på en henholdsvis fjerde, femte og sjetteplads, og disse forventes ligeledes at stige væsentligt i værdi.

Hvis du derimod har en Renault 5 GT Turbo, Rolls-Royce Silver Cloud eller VW Camper, kan du også sælge den for en højere pris indenfor de kommende år.

På en tiende plads kommer VW Golf VR6, der i dag kan fås til under 30.000 kroner, men i fremtiden forventes at stige betydeligt i pris.

Tror du, at din bil stiger i værdi i fremtiden?

Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: