Sådan øger du din livskvalitet med tandproteser

Sådan øger du din livskvalitet med tandproteser

image title: 
Få råd til tandproteser
(Annonce)
Vidste du at over halvdelen af danskere har problemer med deres tænder? Mange af disse problemer ender med et dårligt selvværd og forringet livskvalitet. Derfor er det vigtigt, at vi bryder tabuet om tandproteser. De kunstige tænder kan nemlig være med til at forbedre dit selvværd samt forbedre dit velvære. Personer der har brug for tandproteser, har ofte mange smerter i deres hverdag på grund af deres tænder. Smerterne er med til at påvirke deres livskvalitet negativt, da de ikke har lyst til at spise sammen med andre, hvis de overhovedet har lyst til at spise mad, fordi det gør ondt, når de tygger maden. Har du ondt, når du tygger din mad? Eller kender du en der har? Så kan en tandprotese muligvis være med til at fjerne smerterne, så man får en øget livskvalitet.

Tre tips til bedre tænder

Det er vigtigt, at vi passer på vores tænder. Første tip har du nok hørt siden du var lille, men husk at pleje dine tænder dagligt med tandbørsten. Derudover kan du supplere med tandtråd, tandstikker og tandpasta med fluor, der er med til at mindske hullerne i dine tænder. Andet tip er, at du årligt besøger din tandlæge og får tjekket op på dine tænders helbred. Hvis der opstår pludselig smerte skal du selvfølgelig ikke vente til dit årlige tjek, men derimod tage fat i din tandlæge med det samme. Tredje og sidste tip er at skabe et godt miljø i munden uden de forkerte bakterier. De forkerte bakterier kan nemlig være med til at skabe en negativ effekt på dine tænders helbred.

Har du brug for en protese?

Hvis du har problemer med tænderne og har brug for en protesetandlæge, så kontakt tandlægerne hos https://tandprotesehuset.dk. Her er tandteknikere og tandlæger kompetente og har mange års erfaring inden for protester. De tilbyder alle former for tandproteser, om der er tale om en helprotese eller en delprotese, så kan du her få en professionel hjælp til en tilpasset tandprotese. Deres priser er yderst konkurrencedygtige samt de tilbyder alle nye patienter en gratis forundersøgelse og behandlingsplan. Derudover har de et godt samarbejde med din lokale tandlæge, og derfor kan du også få udført din tandbehandling og tandprotese samme sted, hvis du ønsker det. Proteserne fra Tandprotesehuset er fremstillet på deres eget dentallaboratorium, hvorfra de altid anvender de bedste materialer til produktionen. Den økonomiske fordel ved at vælge Tandprotesehuset er, at deres pris er 25 procent lavere end andre tandteknikere og tandlæger i Danmark samt kvaliteten på samme tid er i toppen. Har du smerter eller et ønske om flottere tænder, så skift heller til tandproteser og få forøget dit velvære og selvværd. Tænder bør ikke være grunden til forringet livskvalitet, men det er heldigvis nemt at gøre noget ved det. Fordelene ved en tandprotese er, at du ikke kan se forskel på om det er en ægte tand eller en protese. Derudover sikrer du med tandproteser flottere tænder uden smerter samt formindsket chance for huller i tænderne.
Tags: