Sådan arrangerer du den perfekte valentinsdate

Sådan arrangerer du den perfekte valentinsdate

image title: 
Bernard Bodo/123rf.com
Hvad skal du lave i morgen på valentinsdag? Vi guider dig her til en række aktiviteter, du kan arrangere for din date eller udkårne, og der er noget i alle prisklasser.  

Brunch og blomster
Hvis du vil gå all-in og har fri på dagen, bør du vække din udkårne med røde roser og morgenmad på sengen. Skal det være knap så pladderromantisk, eller skal du overraske din date, kan du invitere på en lækker brunch ude i byen.

Spa og wellness
Brug dagen i selvforkælelsens tegn. En spadag giver rig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab og koble helt af, og mulighederne er mange uanset jeres budget.

I den dyrere ende findes steder som Skodsborg Kurhotel, Samadhi Spa, Hotel Vejlefjord, Hotel Agua Spa & Wellness Resort eller Skallerup Seaside.

I den mere prisvenlige kategori kan du også finde en række spaafdelinger i svømmehaller såsom i Øbro-Hallen på Østerbro, DGI-byen i København, Spanien i Aarhus og DGI Huset i Herning.  

LÆS OGSÅ: Derfor definerer manden det gode forhold

Træningsdate
Vil du planlægge en anderledes date, kan du overveje at tage en tur til træning. I anledning af valentinsdag giver Fitness.dk dig nemlig mulighed for at tage din valentinesdate med til træning. Så hvis du allerede er medlem, kan du invitere på en svedig date.

Chokoladehjerte fra Coop
Er du medlem af Coop kan du gratis hente et valentinshjerte lavet af marcipan fra Perto chokolade ved fremvisning af dit medlemskort.

Biografen
Invitér din date eller kæreste i biffen og se en romantisk film, mens I nyder hinandens selskab. Forslag til biografaktuelle romantiske film er ’Passengers’, ’Den bedste dag i Olli Mäkis liv’ eller ’Fifty shades – i mørket.’

Øl/vinsmagning
Inviter din udkårne på øl eller vinsmagning eventuelt inden middagen. Der er mulighed for vinsmagning på restaurant Vino Y Pintxos i Aalborg, ølsmagning på The Shamrock Inn i København eller hos Bunker Beer på Østerbro.

Middag ude eller hjemme
Slut aftenen af med en lækker middag derhjemme, hvor du laver din bedre halvdels livret eller invitere på en god middag ude i byen.

Hvad skal du lave på valentinsdag? 
Tags: