Sådan blev liderlig mand narret godt og grundigt

Sådan blev liderlig mand narret godt og grundigt

image title: 
Foto: Instagram

I weekenden blev den 24-årige svensker Linnéa Claeson tilbudt 1.000 svenske kroner for et billede af sin numse. Tilbuddet accepterede hun, men hvad modtageren af billedet ikke var klar over var, at billedet slet ikke var af Linnéa Claesons numse.

Det skriver den svenske avis Expressen ifølge BT.

I virkeligheden var fotoet et nærbillede af hendes hånd, og korrespondancen lagde hun efterfølgende på Instagram, hvor hendes 35.000 følgere kunne se, hvordan hun havde narret manden.


Tricket lærte Linnéa Claeson i sin gymnasietid.

“Det er en gammel joke, som man plejede at bruge i gymnasiet, så jeg troede ikke, at han ville købe den,” siger Linnéa Claeson til Expressen.

På billedet her kan du læse korrespondancen og ved selvsyn se tricket.

LÆS OGSÅ: Så mange kvinder bliver chikaneret på jobbet

Som det fremgår af billedet, troede manden først, at han havde fået et billede af Linnéa Claesons numse. Ifølge mandens besked gjorde billedet af hånden ham opstemt, og det gav ham lyst til at se mere. Det var først, da Linnéa Claeson blev tilbudt flere penge for et billede af sine bryster, at hun afslørede tricket.

Udover at spille håndbold på eliteniveau og læse jura, dyrker Linnéa Claeson sin Instragram-profil ved navn assholesonline. Her deler hun billeder af hendes og andres kvinders samtaler med mænd, der chikanerer kvinder online. Formålet er at skabe opmærksomhed omkring den chikane, kvinder kan opleve på internettet.

Synes du, det er forkert at tilbyde fremmede kvinder penge for intime billeder?

BT


Tags: