Sådan bliver bilen topklar til foråret

Sådan bliver bilen topklar til foråret

image title: 
Anna Grigorjeva/123rf.com
Det er så småt ved at være forår, og hvis du endnu ikke har fået gjort bilen helt forårsklar, kan du læse med her, hvor Business Insider ifølge MSN har samlet en række god tips til, hvordan du nemt kan gøre bilen helt klar til den nye årstid.

Først og fremmest bør du vaske bilen grundigt både indvendig og udvendig for at fjerne alt snavs, skidt og salt, som din bil har været udsat for i løbet af vinteren.

Derudover bør du tjekke din bil igennem for lakskader og rust og reparere disse, så du undgår, at de udvikler sig til større skader.

Det er også en god idé regelmæssigt at tjekke olie på din bil, da det smører bilens motor, holder den ren og er en del af vedligeholdelsen.

LÆS OGSÅ: Så dyrt bliver det for dig at køre med DSB

Du bør også tjekke din bils dæk, for at være sikker på, at de hverken er for gamle eller slidte, og at dæktrykket er i orden.

Vinteren har med stor sandsynlighed sat sine spor på din bils bundmåtter, og det kan være en god anledning til at udskifte dem med nogle nye.

Desuden kan du også passende få rengjort dit handskerum og ryddet op og sikre dig, at vigtige ting og dokumenter er der.

Hvordan gør du din bil forårsklar?

MSN 
Tags: 
Nøgleord: