Sådan bliver den danske sommer 2019

Sådan bliver den danske sommer 2019

Der er rigtig gode nyheder til de mange danskere, der skal holde deres sommerferie herhjemme. Den danske sommer ser nemlig ud til at blive rigtig god igen i år. Det er især juni og juli, der ser meget lovende ud. Dansk Meteorologisk Institut spår nemlig, at både juni og julis temperaturer højest sandsynligt bliver lidt over normalen med dagtemperaturer mellem 20 grader og 25 grader i længere perioder. Der vil endda være nogle sommerdage, hvor temperaturen kommer over 25 grader, hvis prognoserne altså holder stik.
Så I kan roligt finde solbriller, kasket og havestole frem og gøre jer klar til en formidabel sommer i Danmark.

Juni

DMI forventer, at vi i juni kan få længere perioder med roligt, lunt og solrigt vejr med dagtemperaturer mellem 20 og 25 grader, men da vi jo netop taler om Danmark, der er kendt for sit meget omskiftelige vejr, kommer fronter højest sandsynligt også engang i mellem til at passere landet med regn eller byger og lidt lavere temperaturer.

Juli

Vejret for juli måned er en smule mere usikkert at forudse for metrologerne. Men på nuværende tidspunkt viser prognoserne en fortsat svækket vestlig strømning, hvilket vil medføre overvejende stabilt og pænt sommervejr.
Juli kommer som det ser ud nu til at ligne juni vejrmæssigt med perioder med roligt, lunt og solrigt vejr, af og til afbrudt af svage fronter med flere skyer og byger.

Skal du have helt styr på sommerudstyret, kan du finde tilbud på flexfit cap  her. Flexfit er en meget alsidig type kasket, der kommer i mange udformninger, og du kan både få den som en traditionel kasket, men også som en sixpence eller en bøllehat, og der er dermed en hat til lige præcis dine behov. Grunden til, at de kaldes for flexfit, er, at de er ganske fleksible og kan udvides en hel del. Inde på hjemmesiden findes der et hav af forskellige modeller, og du kan med garanti finde en, der passer perfekt til din stil, dit hoved og din yndlingsfarve.
Tags: